Teun start met zijn traineeship

21 juli 2022

Via een 'IT in de regio dag' georganiseerd door het UWV in samenwerking met RB-Media, maakten wij voor het eerst kennis met Teun. Hij viel meteen op omdat hij een van de weinigen was die vragen stelde. En die vragen waren ook nog eens heel technisch. Dat moet een match zijn, dachten wij!

Teun was in het verleden al als back-end webontwikkelaar aan het werk geweest, maar hij was intussen ook al een poos werkloos geraakt. Via een 'IT in de regio dag' georganiseerd door het UWV in samenwerking met RB-Media, maakten wij voor het eerst kennis met Teun.  Het doel van deze dag was om mensen die momenteel een uitkering hadden en in het verleden al in de IT gewerkt hadden terug naar werk te begeleiden.

Tijdens deze dag viel Teun direct op, vertelt Jean-Paul Kuijpers directeur van RB-Media. " Teun was bijzonder geïnteresseerd in alle technische aspecten van het werk zoals we dat hier bij RB-Media verrichten. Al tijdens de introductie vroeg hij me het hemd van het lijf, " zegt Jean-Paul. "Toen ik vervolgens nog uitleg gaf over het ontstaan en de werkwijze van Betacompany, zag ik hem glunderen." Teun vult aan: "Op dat moment leek Betacompany echt een mij op het lijf passende volgende stap".

Teun is daarna uitgenodigd door ons voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek werd al meteen duidelijk dat Teun typisch iemand is die vanwege zijn achtergrond en zijn verhaal, een kans verdient bij Betacompany. Teun was namelijk deels afgekeurd door het UWV en had een WIA-uitkering, en was bijzonder gemotiveerd om het programmeren weer op te pakken, in deze fase van zijn leven. Na verschillende gesprekken strooomde hij vervolgens in op: Instroom 3. Een proefplaatsing van 3 maanden, waarin we voornemens zijn om over te gaan tot het traineeship. En dat laatste is gelukt! Sinds 1 juli is Teun bij ons op contract!

 

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

danielle.jpg

We horen graag van je!

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 Woensdag gesloten