Betacompany

Yes, we're open!

Afgelopen vrijdag 18 juni vond de officiële opening plaats van Betacompany. Onze voorzitter van het bestuur van  Betacomany,  Catharina Hoevenaars, Wethouder Marcel Willemsen van de gemeente Oosterhout, in deze aanwezig als voorzitter van het regionaal werkbedrijf West-Brabant, en de bekende Bredanaar Soufiane ‘Souf’ Elazizi waren aanwezig om ons nieuwe logo te onthullen.

 

 

De officiële opening van Betacompany vierden we samen met onze familie en vrienden, opdrachtgevers van het afgelopen jaar en speciale gasten: wethouder Willemsen van de gemeente Oosterhout en Souf, de Bredanaar die afgelopen jaar landelijke bekendheid kreeg met zijn stichting ‘DoesSouf’ die zich inzet voor de zwakkeren in onze samenleving. Wij maakten onlangs  de nieuwe website voor zijn stichting.

 

Op deze snikhete dag brachten we met alle aanwezigen een toost uit op onze successen van afgelopen jaar en proostten we op de onthulling van ons nieuwe logo! Aan wethouder Willemsen en Souf de eer om het doek van ons gevelbord te trekken en daarmee  Betacompany officieel te openen. Het startsein voor nog meer mooie projecten en persoonlijke successen!

Wil jij ook een kwalitatief hoogwaardige website en een nieuwe samenwerking om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuwsberichten

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen