Yes, we're open!

22 juni 2021

Nu is het officieel: de Betacompany is geopend!

Afgelopen vrijdag 18 juni vond de officiële opening plaats van Stichting de Betacompany. Onze voorzitter van het bestuur, Catharina Hoevenaars, Wethouder Marcel Willemsen van de gemeente Oosterhout, in deze aanwezig als voorzitter van het regionaal werkbedrijf West-Brabant, en de bekende Bredanaar Soufiane ‘Souf’ Elazizi waren aanwezig om ons nieuwe logo te onthullen.

De officiële opening van Betacompany vierden we samen met onze familie en vrienden, opdrachtgevers van het afgelopen jaar en speciale gasten: wethouder Willemsen van de gemeente Oosterhout en Souf, de Bredanaar die afgelopen jaar landelijke bekendheid kreeg met zijn stichting ‘DoesSouf’ die zich inzet voor de zwakkeren in onze samenleving. Wij maakten onlangs  de nieuwe website voor zijn stichting.

Op deze snikhete dag brachten we met alle aanwezigen een toost uit op onze successen van afgelopen jaar en proostten we op de onthulling van ons nieuwe logo! Aan wethouder Willemsen en Souf de eer om het doek van ons gevelbord te trekken en daarmee  Betacompany officieel te openen. Het startsein voor nog meer mooie projecten en persoonlijke successen!

ezgif-1-b6c4166a11fc.jpg

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

profielfotopeter.jpeg

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00