Betacompany

We helpen je vooruit

LEES HIERONDER VERDER

Referenties

We roepen niet graag over onszelf dat we goed zijn in wat we doen; dat laten we liever aan een ander over. Ontdek hier hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren en of onze manier van werken jou ook aanspreekt. 

"No-nonsense, to-the-point en gevoel voor humor"

Ik ga altijd op mijn gevoel af en al bij het eerste kennismakingsgesprek bleek mijn gevoel bij Betacompany te kloppen: no-nonsense, to-the-point en gevoel voor humor. Precies de elementen die ik ook graag in mijn website wilde terugzien. En dat hebben ze uitstekend voor elkaar gekregen. Ik had een niet-alledaagse uitdaging voor ze (‘Maak mijn nieuwe website zo kaal mogelijk!’) en daarin zijn ze met vlag en wimpel geslaagd.

Eus Roovers

Eus Roovers - Niet zo beroemde kunstenaar

“Dit team maakt mij oprecht trots!”

Ans, Christoffel, Michiel en Rowena hebben bij Spectrum Multimedia & IT de IT-track Jr Software Engineering i.s.m. Capgemini succesvol afgerond. Nu werken ze als team samen bij Betacompany. Door de track bij Spectrum Multimedia & IT te doorlopen, hebben zij elkaar goed leren kennen en is er vertrouwen. Daardoor zijn zij in staat om eerlijk en transparant met elkaar en hun omgeving te communiceren. Er is een goede mix tussen creativiteit en technisch inzicht.

Bart Kamp, Directeur

Spectrum Multimedia & IT

1 2

Interesse? Wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact opnemen