Betacompany

Wil jij ook een bijzondere samenwerking?

Lees hier hoe onze klanten onze samenwerking hervaren hebben. 

referenties

We roepen niet graag zelf over onszelf dat we goed zijn in wat we doen: dat laten we liever aan een ander over. Ontdek hier hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

"Een aanrader!"

Ik ben supergoed geholpen door de Betacompany met het refreshen van mijn website. Zij begrepen mijn briefing direct en wij hadden tijdens maken van de website steeds goed contact. Hiernaast vind ik Betacompany flexibel en meedenkend. Een aanrader.
Richard Oomens Oomens Result
Bekijk deze referentie

"Dit team levert kwaliteit."

Toen wij de samenwerking met de Betacompany aangingen was één ding al snel duidelijk: dit team levert kwaliteit. De kern en missie van onze stichting zijn steengoed omgezet in een frisse en mooie website waar elke bezoeker gemakkelijk zijn weg kan vinden. Het team reageert snel en adviseert waar nodig om nog meer uit de website te halen. Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking en ben trots op de nieuwe DoesSouf site!
Marèse Stichting DoesSouf
Bekijk deze referentie

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen