Succesverhalen

Succesverhalen: dáár doen we het voor bij Betacompany. Dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de verhoging van de kwaliteit van leven van onze medewerkers, maakt het zo bijzonder.

Kun jij je voorstellen dat je uitgesloten wordt? Dat je niet meer mee hoeft te doen? Dat je niet weet hoe je vooruit moet komen en je volledig vast bent gelopen? Onze medewerkers hebben dit zelf ervaren. Bij Betacompany kregen zij de kans zich te ontwikkelen. En met succes! Je leest een aantal van deze bijzondere verhalen hieronder.

Christoffel

‘Mij werd verteld dat ik maar dozen moest gaan vouwen, nu werk ik fulltime als software developer’.

Lees dit succesverhaal

Dominick

"Betacompany heeft me geholpen met het vinden van mijn passie. Nu weet ik wat ècht bij mij past en hoe ik daar moet komen!"

Lees dit succesverhaal

Raak ook bijzonder betrokken!

Door het afnemen van een website bij Betacompany kun jij een bijdrage leveren aan de succesmomenten van onze medewerkers. Daar krijg je toch een glimlach van?

Heb je misschien al een website, maar krijg je wel een glimlach van hetgeen we bij Betacompany verwezenlijken? Kijk dan eens of je bijzonder betrokken kunt raken door sponsoring.

Ik wil een website Ik wil sponsor worden

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00