Ontmoet onze nieuwe designer: Dennis

19 juli 2022

Dennis heeft zijn proefperiode met succesafgerond. Vandaag tekende hij zijn contract.

dennistekentcontractbijbetacompany[1].jpg

Dennis heeft Gamedesign en produceren gestudeerd aan de BUas in Breda. Hij is gek op alles wat met gamen te maken heeft. "Designen is wat ik het liefste doe, ofdat nu voor een website is of voor een game," zegt hij.

Tijdens zijn studie en na zijn afstuderen heeft hij het best even moeilijk gehad. "Ik werk het beste wanneer er een duidelijke structuur en een ritme is, dat was in de groepsprojecten waaraan ik werkte niet altijd zo. Toen ik eenmaal afgestudeerd was was brak er een nieuwe, onbekende en spannende periode aan. Ik solliciteerde, maar zonder succes. Ik ging van teleurstelling naar teleurstelling", vertelt hij. 

Na een periode bij Spectrummultimedia is Dennis uiteindelijk bij Betacompany terrecht gekomen. Dennis legt uit: "Bij Spectrum heb ik de basis van html en CSS geleerd, en het designen in Adobe Xd. Ik hoop mijn front-end skills nog flink te kunnen verbeteren. Maar met de begeleiding van RB-Media zal dat vast wel goed komen". 

Welkom bij het team Dennis. 

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

profielfotopeter.jpeg

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00