Werkplek aanbod

Een traineeship bij Betacompany duurt ongeveer twee jaar. Tijdens dit traineeship begeleiden wij onze medewerkers op technische vaardigheden, sociale vaardigheden en arbeidsvaardigheden. Daarnaast bieden we ook andere trajecten aan, allemaal voor mensen met autisme en een hoger intelligentieniveau. Ons kantoor biedt een rustige en fijne werkplek, waarbij me met de inrichting zo veel mogelijk rekening houden met de behoeften van onze medewerkers. 

beta_029.jpg

Onze locatie

Betacompany is gevestigd aan de Overemer in Breda; goed te bereiken met het OV en op ongeveer tien minuten fietsen van het centraal station

Wij houden kantoor in hetzelfde pand als internetbureau RB-Media. Dat is niet alleen van meerwaarde tijdens bijvoorbeeld de gezellige gezamenlijke lunch. Maar het is vooral praktisch: op deze manier hebben we altijd direct toegang tot alle hulp die we nodig hebben om onze kwaliteit te waarborgen. Bovendien kunnen we gebruik maken van de vergaderruimtes om onze klanten te ontvangen.

beta_044.jpg

We bieden op dit moment vier werkplekken aan voor medewerkers met autisme en een hoger intelligentieniveau. Deze vier toppers nemen deel aan het tweejarig traineeship. We hebben een rustige werkplek zonder radio of andere zaken die voor afleiding kunnen zorgen. Bovendien kijkt niemand er raar van op als jij liever met je koptelefoon op aan het werk bent.

Naast het traineeship bieden we ook nog andere trajecten aan. Meer informatie over de trajecten die Betacompany aanbiedt, vind je hier.

Bekijk alle trajecten
beta_040.jpg

Enthousiast geworden?

Denk jij dat je in aanmerking komt voor een traject bij Betacompany? Ben je enthousiast geworden en wil je komen kennismaken? Geen probleem! En wil je dat niet alleen doen, maar neem je liever iemand mee? Dat is voor ons vanzelfsprekend en we bieden hier alle ruimte toe.

Wil jij graag kennismaken? Vul hier het contactformulier in en wij nemen contact met je op.  

Ik wil kennismaken

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00