Projecten

Laat je inspireren door een aantal succesvol opgeleverde websites. Wil je weten wat Betacompany voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Ozosnel

Ozosnel.nl de website waar je álles kunt vinden over het paard van sinterklaas.

Bekijk dit project

Trouwjeliefje

Bij Trouwjeliefje kun je trouwen op jouw manier. Als ceremonieel trouwambtenaar vertelt Mirjam Diderich jullie liefdesverhaal, op de mooiste dag van jullie leven.

Bekijk dit project

BWB Beleggen

De heren van de start-up BWB Beleggen leren je van A tot Z beleggen! Ze geven uitleg over alles dat met de aandelenmarkt te maken heeft. Zo maken zij de wereld van beleggen een stukje toegankelijker voor jou.

Bekijk dit project

DoesSouf

De missie van DoesSouf is het verspreiden van klein geluk en een grote glimlach. Doussouf wil zwakkeren in de samenleving (zoals bijvoorbeeld kinderen, ouderen of mensen die beperkt worden door ziektes een duwtje in de rug geven.

Bekijk dit project

Moos for Care

Moos for Care biedt naast oncologische massages ook klachtgerelateerde en ontspannende massages. Cliënten kunnen bij Moos for Care een verantwoorde massage afnemen.

Bekijk dit project

Eus Roovers

Eus, de nog niet zo beroemde kunstenaar.

Bekijk dit project

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00