Betacompany

Wil jij ook vooruit?

We zijn super trots op onze succesvol gerealiseerde projecten. 

Portfolio

Bekijk hier onze laatste projecten en laat je inspireren! 

Eus Roovers

Eus Roovers, de "nog niet zo beroemde kunstenaar" uit Oosterhout. Maakt, signeert en verkoopt tekeningen waar hij blij van wordt.

Bekijk dit project

Oomens Result

Oomens Result houdt zich bezig met merkpositionering, strategiebepaling en implementatie en marktbewerking. De wijze waarop zij dit voor hun klanten doen is via advisering of coaching of regisseren en uitvoeren of middels het houden van een workshop.

Bekijk dit project

VV Molenschot.

Voetbalvereniging Molenschot (sinds 1948) is een gezellige kleinschalige amateurvoetbalclub uit Molenschot.

Bekijk dit project

Duidelijkgemaakt

Duidelijkgemaakt zet zich in voor de laaggeletterden die moeite hebben met het lezen van contracten. Ze bieden hulp bij het versimpelen van niet-juridische contracten. Dit doen wij door middel van illustraties en verkorte zinnen.

Bekijk dit project

Doessouf

De missie van DoesSouf is het verspreiden van klein geluk en een grote glimlach. DoesSouf wil zwakkeren (bijv. kinderen, ouderen of mensen die beperkt worden door ziektes) in de samenleving een duwtje in de rug geven.

Bekijk dit project

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen