Betacompany

Kwalitatief hoogwaardige websites met een eigenzinnig karakter en hoog rendement

LEES HIERONDER VERDER

portfolio

Betacompany is een jonge onderneming die kwalitatief goede websites ontwikkelt. Bekijk hier de webprojecten die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

 

Betacompany ontwikkelt een website voor...Betacompany!

Betacompany kreeg van initiatiefnemers RB-Media en Spectrum Multimedia & IT de opdracht om de eigen website te ontwikkelen. Hiervoor moest het team eerst de essentie van het bedrijf vangen om zo de kernwaarden en huisstijl te kunnen vaststellen. De kernwaardenpiramide van RB-Media bleek hierbij een effectieve tool.

Bekijk dit project

Eus Roovers...less is more!

Team Betacompany is voor de “Niet zo beroemde kunstenaar” Eus Roovers (links op de foto) aan de slag gegaan om zijn huidige website nieuw leven in te blazen.

Bekijk dit project

Voetbalvereniging Molenschot trapt af met nieuwe website

Betacompany kreeg van v.v. Molenschot de opdracht om de huidige sportwebsite overzichtelijker en moderner te maken. Inmiddels is het nieuwe ontwerp aan het bestuur gepresenteerd en werd het zeer enthousiast ontvangen. Secretaris Joppe Leenaars over de nieuwe website: "Het ontwerp ziet er heel mooi en verzorgd uit. Ten opzichte van onze huidige website is dit echt een verademing. De website heeft een frisse en kleurrijke uitstraling en is overzichtelijk. Ook de samenwerking met de mensen achter Betacompany ervaren wij als zeer prettig."

Bekijk dit project

Interesse? Wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact opnemen