Online producten

Bij Betacompany kunnen we meer dan alleen websites ontwikkelen. Wil je werk uitbesteden bij de professionals van Betacompany, of heb je een online vraagstuk? Wij kunnen je helpen!

Heb je ook de ene periode een zwaardere workload dan de andere? Misschien heb je wel een opdracht aangenomen waar je op dit moment eigenlijk geen tijd voor hebt. 
Misschien wil je wel werk uitbesteden. Onze medewerkers kunnen je helpen!

dsc_0382.jpg

Wij hebben ervaren testers in huis. En onze medewerkers zijn thuis in HTML, CSS en javascript. Onze talenten kunnen ook andere zaken dan alleen websites ontwikkelen. Zo kunnen wij ook pop-ups coderen en mailtemplates.

Ook hebben wij een software tester in huis die voor jou een hele applicatie of bijvoorbeeld alleen een onderdeel kan testen. Alles is mogelijk. We zullen samen bekijken wat er mogelijk is om van toegevoegde waarde te zijn jouw organisatie. Al onze projecten worden begeleid door de ervaren professionals van RB-Media. Hierdoor is de kwaliteit altijd 100%.

Wil je weten hoe anderen onze samenwerking omtrent deze dienst hebben ervaren? Dat lees je hier.

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

danielle.jpg

We horen graag van je!

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 Woensdag gesloten