Christoffel

Christoffel was een van de eerste kandidaten van Betacompany. Gedurende anderhalf jaar heeft hij zowel op persoonlijk als op technisch gebied een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van verlegen bescheiden man naar een eentje die met schouders omhoog en borst voorruit de stap maakte naar een nieuwe werkgever. Inmiddels is hij al zes maanden in dienst en heeft hij al een vast contract gekregen voor een fulltime job!

Christoffel had een grafische achtergrond. Desondanks lukte het hem niet om passend werk te vinden en te behouden. “Ik was absoluut niet bezig met datgene waar ik goed in was, en er werd me verteld dat ik maar dozen moest gaan vouwen voor de rest van mijn leven”, vertelt hij.  

Via allerlei baantjes kwam hij terecht bij de dagbesteding van Spectrum Multimedia & IT. Daar heeft hij de Software Engineering track van Capgemini met succes afgerond. Hij startte daarna bij Betacompany als designer en front-end developer.  

Zijn technische kennis ging ontzettend snel vooruit. “De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren. Net als de sfeer: er was ruimte om fouten te maken en ik heb nooit het gevoel gekregen dat niet goed was in wat ik deed. Samen met het team werken aan een mooi en echt project, dat is wat ik het liefste doe. Hierdoor heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen en heb ik enorme stappen kunnen zetten”, blikt Christoffel terug.  

Projectleider van Betacompany, Inge van Haperen, kijkt met een tevreden blik terug op de periode van Christoffel: “Christoffel is ontzettend gemotiveerd”, vertelt Inge trots. “Ik kan me geen dag herinneren dat hij niet aanwezig was. Hij was altijd als eerste binnen, en ging als laatste naar huis. Hij is ontzettend betrouwbaar en goed in zijn werk. Hij helpt de andere teamleden om hun werk goed te kunnen doen.  Een hele stabiele toevoeging aan het team. Christoffel is ook heel direct, en niet bang om te zeggen wat hij ergens van vindt. Dit zorgde soms voor wat spanningen, maar ook hier heeft hij zich in ontwikkeld. Christoffel wist zich staande te houden. Doordat hij nu fulltime aan de slag is bij Risk-IT zie ik de toekomst rooskleurig in voor hem”, besluit ze.

Raak ook bijzonder betrokken!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een persoonlijk succesverhaal? Dat kan door een website af te nemen bij Betacompany!

Dat wil ik!

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00