Dominick

"Betacompany heeft me geholpen bij het vinden van mijn passie. Nu weet ik wat ècht bij mij past en de weg daarnaartoe!"

Dominick kwam via het Werkgevers Servicepunt van de gemeente Breda bij Betacompany terecht. Hij kwam binnen voor een werk-fit traject. Dominick zat al een tijdje thuis.  Na vier maanden een eigen traject gevolgd te hebben bij Betacompany kijken we terug op een succesvolle periode!

“Ik heb bij Betacompany weer geleerd om in een werkritme te komen. Om elke dag op tijd op mijn werk te komen. In het begin ging dat nog wat lastiger omdat ik moest wennen”, vertelt Dominick.

Het belangrijkste waar Betacompany hem bij heeft geholpen is het leren om hulp te vragen.
“Dat klopt”, vult projectleider Inge aan. “Dominick kan zich vastbijten in een opdracht. Hij is ook erg onzeker, en wil voor niemand onder doen. Dat heeft natuurlijk met zijn perfectionisme te maken. Hierdoor durfde hij niet tijdig om hulp te vragen. Dat zorgde ervoor dat hij vastliep, en zijn motivatie verdween. Daar hebben we nu flinke stappen in gezet!”  

Ik heb mijn eigen traject gevolgd.  De projecten waar ik hier aan gewerkt heb waren speciaal voor mij gemaakt.

Dominick: “Na het behalen van mijn  Havodiploma ben ik Media development gaan studeren, aan Curio in Breda. Aansluitend heb ik Medewerker beheer ICT- niveau 3 gevolgd. Daarna ben ik doorgegaan met ICT-beheer niveau 4. Deze heb ik niet afgemaakt. Ik vond het moeilijk om te bepalen in welke richting ik op zoek moest gaan naar werk. De ervaring die ik hier heb opgedaan, ook op technisch gebied, hebben mij vooruit geholpen. Ik zit lekkerder in mijn vel, en ik ben zelfs in deze tijd ook nog eens zelfstandig gaan wonen. Bovendien heb ik mijn echte passie gevonden. Ik ben erachter gekomen dat een toekomst als webdeveloper niet bij mij past. Ik weet nu dat het ‘iets met ICT-beheer’ moet zijn. “

Ook iets voor jou?

Heeft het verhaal van Dominick jou geinspireerd? Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor een traject bij Betacompany? Voor meer informatie over de trajecten die Betacompany aanbiedt kijk je op onze speciale pagina. 

Informatie over trajecten

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00