Sponsoring

Een van de manieren om bijzonder betrokken te raken bij Betacompany is in de vorm van sponsoring. Met jouw bijdrage kunnen wij onze medewerkers verder blijven ontwikkelen. Sponsor zijn van de Betacompany is iets bijzonders. Onze voorwaarde is namelijk dat iedereen een glimlach krijgt bij de afspraken die we met elkaar aan gaan. Maak kennis met de sponsoren van Betacompany.

Raak ook bijzonder betrokken!

Wil jij ook bijzonder betrokken raken? Steun de Betacompany. Raak bijzonder betrokken en sluit je aan als sponsor. Jij kunt door sponsoring een bijdrage leveren aan een inclusievere maatschappij.  Bovendien draag je bij aan de succesmomenten van onze medewerkers, daar krijg je toch een glimlach van?

Hieronder vind je alle sponsoren van de Betacompany, en lees je het verhaal achter de sponsoring.

Ik wil sponsor worden

Peoples Republic

Peoples Republic is een Bredaas bedrijf met 100 professionals op het gebied van detachering, werving & selectie en contract management. Ook doen ze aan ZZP-bemiddeling. Allemaal binnen het IT domein.

Met ruim 20 jaar aan ervaring binnen dit domein, heeft Peoples Republic een indrukwekkende lijst van opdrachtgevers opgebouwd.  KPN, Bravis ziekenhuis, Pink Elephant, Vodafone Ziggo, Tech Mahindra, Star-SHL en Koning Willem I college zijn slechts een aantal van deze. 

5061b961-bcd6-4693-bc61-af24d5b349c2.jpg

Sander Gerritsen, DGA Peoples Republic

Sander: "Bij betacompany ontwikkelen ze professionele websites onder begeleiding van het ervaren internetbureau RB-Media. Maar de Betacompany zorgt met haar websites ook voor een inclusievere maatschappij. Dit is mooi en hier wil ik aan bijdragen!”

Wat Sander deze sponsoring oplevert? “Een hele grote glimlach, dat voelde ik al op het moment dat ik hier voor het eerst binnenkwam. Het grootste voordeel van sponsoring is dat je er een goed gevoel van krijgt”, aldus Sander. “Zo mag ik mij ‘sponsor met een glimlach’ noemen.”

Je leest hier het hele verhaal achter de sponsoring.

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00