Jean-Paul Kuijpers

De eerste resultaten van Betacompany deden mij versteld staan.

Jean-Paul Kuijpers, operationeel directeur RB-Media

“Er is een groot tekort aan programmeurs in de ICT, terwijl er óók veel ongebruikt talent rondloopt. Dat is best raar, dachten we bij RB-Media.

We haalden heel goede mensen uit Letland en Roemenië, maar die bleken we hier ook te hebben, recht onder onze neus. Dat beseften we toen we in contact kwamen met Spectrum Multimedia & IT, waar mensen met autisme worden begeleid naar betaald werk. Oftewel: zingeving, werkvreugde, een veel fijner leven. Wat nog ontbrak aan het traject, was werkervaring: wennen aan het arbeidsritme, aan bedrijfscultuur en het werk zelf. Daarvoor hebben we Betacompany opgericht.

De eerste resultaten deden mij versteld staan. Ik zag mensen compleet veranderen, in houding, de blik in hun ogen, sociaal, kleding, alles! Het zijn veelal hoog intelligente mensen, die anders communiceren. Bij RB-Media verwelkomen we ze graag, diversiteit maakt ons krachtiger.”

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

danielle.jpg

We horen graag van je!

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 Woensdag gesloten