Peoples Republic: trotse nieuwe sponsor van Betacompany

25 juli 2022

Peoples Republic is trotse nieuwe sponsor van stichting de Betacompany! En dat geeft alle betrokkenen een grote glimlach.

Peoples Republic is trotse nieuwe sponsor van stichting de Betacompany! En dat geeft alle betrokkenen een grote glimlach. Dankzij een financiële bijdrage van Peoples Republic kan Betacompany weer kansen bieden aan nieuw talent. Betacompany bedankt Sander Gerritsen, directeur van Peoples Republic, voor zijn Bijzondere bijdrage én betrokkenheid. Dankzij ondernemers als Sander, met het hart op de goede plaats, kunnen de medewerkers van Betacompany hun eerste stappen zetten naar een betaalde baan. Zo levert Betacompany een bijdrage aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Peoples Republic is een Bredaas bedrijf dat ICT’ers detacheert. Sander: “Met Peoples Republic hebben we een mooi bedrijf gebouwd. Dat heeft me veel voldoening én de behoefte gegeven om ook aan iets anders te bouwen met maatschappelijke impact”. Enige tijd geleden kwam Sander in contact met de Betacompany. “Wat hier gedaan wordt is uniek. Mensen ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’: die term gebruiken ze bij de Betacompany liever niet. Zij hebben het over trainees die geholpen worden om hun talenten te ontwikkelen. En dat is ook precies wat ze doen. Alles draait binnen deze stichting om de mensen én de kwaliteiten van deze mensen, maar ook om de kwaliteit van het eindproduct dat ze opleveren. Ze ontwikkelen websites onder begeleiding van het ervaren internetbureau RB-Media. Maar de Betacompany zorgt met haar websites ook voor een inclusievere maatschappij. Dit is mooi en hier wil ik aan bijdragen!”

Wat Sander deze sponsoring oplevert? “Een hele grote glimlach, dat voelde ik al op het moment dat ik hier voor het eerst binnenkwam. Het grootste voordeel van sponsoring is dat je er een goed gevoel van krijgt”, aldus Sander. “Zo mag ik mij ‘sponsor met een glimlach’ noemen.”

Ook sponsor met een glimlach ervaren?

Sponsororen zijn voor Betacompany heel belangrijk. Hierdoor kunnen zij blijven doen wat ze doen. Hun medewerkers perspectief bieden, het gevoel creëren dat ze ertoe doen en deelnemen aan het arbeidsproces met een baan die past bij hun talent.  Dit met het doel om na een periode bij Betacompany genoeg ervaring en zelfvertrouwen te hebben opgebouwd om door te stromen op de arbeidsmarkt.

 Sponsor zijn bij de Betacompany is iets bijzonders. Onze voorwaarde is namelijk dat iedereen een glimlach krijgt bij de afspraken die we met elkaar aan gaan. Hoe we dit doen? Dat doen we samen en alles is mogelijk!

Ik wil sponsor worden

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

profielfotopeter.jpeg

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00