Betacompany

"When life gives you lemons,
don't make lemonade.
Make pink lemonade. Be unique"

Wanda Sykes

Herken je dit? Dat jouw website niet uitstraalt waar het bij jouw bedrijf om draait? Of dat jij een toekomstbestendige website wenst? Laat je dan verrassen door wat Betacompany te bieden heeft!

LEES HIERONDER VERDER

ons aanbod

Heel eenvoudig gezegd: wij ontwikkelen websites, ongeacht wat het uitgangspunt is. Belangrijk is dat jouw website de uitstraling en functionaliteit krijgt waarmee jij jouw zakelijke doelen kunt bereiken. Daarom maken wij graag eerst persoonlijk kennis met jou en gaan wij kritisch in op jouw wensen. Jazeker, kritisch, want misschien heb je een oplossing nodig waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Basic

Je hebt behoefte aan een functionele website met basiselementen voor een professionele uitstraling.

Extra

Op jouw website wil jij ook uitbreidingen met diverse soorten overzichten en/of meertaligheid.

Custom

Jouw professionele website heeft een unieke aanpak nodig om zakelijke meerwaarde te creëren.

Hoge Kwaliteit

Het team van Betacompany heeft de capaciteit én de middelen om websites van hoge kwaliteit te leveren en is erop ingericht om klanten in het hogere segment te bedienen. 

Vooruitstrevend

De mensen van Betacompany houden een vooruitstrevende blik door elkaar scherp te houden, relevante kennis te delen en kritisch naar elkaar én zichzelf te blijven. De klant heeft hier baat bij. 

Eigenzinnig

Betacompany beschikt over een team van eigenzinnige en onconventionele mensen, elk met hun eigen kwaliteiten en interesses. Samen komen zij tot bijzondere en verrassende resultaten. 

Duurzaam

De mensen van Betacompany houden niet van verspilling in welke vorm dan ook. Er wordt naar passende manieren gekeken om het website-gebruik zo duurzaam en toekomstbestendig te maken.

Wat zeggen onze klanten?

We roepen niet graag over onszelf dat we goed zijn in wat we doen; dat laten we liever aan een ander over. Ontdek hier hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren en of onze manier van werken jou ook aanspreekt. 

"No-nonsense, to-the-point en gevoel voor humor"

Ik ga altijd op mijn gevoel af en al bij het eerste kennismakingsgesprek bleek mijn gevoel bij Betacompany te kloppen: no-nonsense, to-the-point en gevoel voor humor. Precies de elementen die ik ook graag in mijn website wilde terugzien. En dat hebben ze uitstekend voor elkaar gekregen. Ik had een niet-alledaagse uitdaging voor ze (‘Maak mijn nieuwe website zo kaal mogelijk!’) en daarin zijn ze met vlag en wimpel geslaagd.

Eus Roovers

Eus Roovers - Niet zo beroemde kunstenaar

“Dit team maakt mij oprecht trots!”

Ans, Christoffel, Michiel en Rowena hebben bij Spectrum Multimedia & IT de IT-track Jr Software Engineering i.s.m. Capgemini succesvol afgerond. Nu werken ze als team samen bij Betacompany. Door de track bij Spectrum Multimedia & IT te doorlopen, hebben zij elkaar goed leren kennen en is er vertrouwen. Daardoor zijn zij in staat om eerlijk en transparant met elkaar en hun omgeving te communiceren. Er is een goede mix tussen creativiteit en technisch inzicht.

Bart Kamp, Directeur

Spectrum Multimedia & IT

interesse? wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact opnemen