Betacompany

Maak het verschil

LEES HIERONDER VERDER

Voor bedrijven

Samen creëren we maatschappelijke impact!

Ieder mens heeft aangeboren talent. De een ontdekt dit vroeger dan de ander. Maar wat nu als je weet dat je talent hebt, maar het nergens kunt laten zien? Bijvoorbeeld omdat je autisme met een hogere intelligentie hebt en bedrijven het “eng” of te belastend vinden om je in dienst te nemen? Of gewoon, omdat je nét iets meer begeleiding nodig hebt dan andere collega’s?

Betacompany – De kracht van synergie.

Het Bredase Betacompany kijkt naar de synergie van talenten en niet naar beperkingen van mensen. De initiatiefnemers, Jean-Paul Kuijpers van internetbureau RB-Media en Bart Kamp van sociale onderneming Spectrum Multimedia & IT creëren ruimte voor mensen die een zakelijk steuntje in de rug nodig hebben. Samen gaan zij de uitdaging aan om websites te maken waar iedereen trots op is.

SROI

Betacompany levert niet alleen kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke websites, maar het bedrijf valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI). Eigenlijk kan Betacompany worden gezien als een hybride vorm van een commerciële en een sociale onderneming.

Ondernemers die niet alleen een nieuwe website wensen, maar ook een participatieverplichting hebben, zijn bij ons aan het goede adres. Want Betacompany geeft getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (door welke omstandigheden dan ook) de kans om op hoog niveau mee te draaien. Dus ook al heb je geen sociale verplichting, maar ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden, twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany.

Interesse? Wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen