Betacompany

We helpen je vooruit

LEES HIERONDER VERDER

Referenties

We roepen niet graag over onszelf dat we goed zijn in wat we doen; dat laten we liever aan een ander over. Ontdek hier hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren en of onze manier van werken jou ook aanspreekt. 

“Dit team maakt mij oprecht trots!”

Ans, Christoffel, Michiel en Rowena hebben bij Spectrum Multimedia & IT de IT-track Jr Software Engineering i.s.m. Capgemini met succes afgerond. Nu werken ze als team samen bij Betacompany. Door de IT-track bij Spectrum Multimedia & IT te doorlopen, hebben zij elkaar goed leren kennen en is er vertrouwen. Daardoor zijn zij in staat om eerlijk en transparant met elkaar en met hun omgeving te communiceren. Er is een goede mix tussen creativiteit en technisch inzicht. Bovendien weten Ans, Christoffel, Michiel en Rowena elkaar te stimuleren in hun ontwikkeling. Zij beschouwen kritiek als een functioneel hulpmiddel om hun werk te verbeteren, waarbij zij elkaar onder geen enkele omstandigheid zullen afvallen.  

Ik ben erg trots op de manier waarop het team aan de slag is gegaan met Betacompany. De eerste uitdaging was om het bedrijf zelf op te tuigen en vorm te geven. Jean-Paul en ikzelf fungeerden als klant (die wij als initiatiefnemers van het bedrijf natuurlijk ook zijn). Vervolgens stelde het team de kernwaarden van het bedrijf op. Het creatieve proces werd geleid door Christoffel en Rowena. Ik genoot ervan om te zien, hoe zij allebei in flow kwamen. Geweldig hoe dat zo mooi in elkaar vloeit en hoe het ontwerp vervolgens door Ans, Michiel en Christoffel technisch werd uitgewerkt.  

Wij zagen dat de teamleden tijdens de diverse demo-presentaties flinke sprongen maakten in hun ontwikkeling. Team Betacompany straalt duidelijk het wij-gevoel uit en dat komt op mij als opdrachtgever heel aangenaam over. Ik ben erg te spreken over het resultaat van de website. Ik vind de vormgeving smaakvol en de website straalt de kernwaarden van Betacompany uit.

Bart Kamp, Directeur

Spectrum Multimedia & IT

Interesse? Wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact opnemen