Betacompany

Een bijzondere samenwerking

Wij helpen je vooruit en laten je groeien. 

BETROKKEN PARTNERS

De founding partners van het Bredase Betacompany kijken naar de synergie van talenten en niet naar beperkingen van mensen. De initiatiefnemers, Jean-Paul Kuijpers van internetbureau RB-Media en Bart Kamp van sociale onderneming Spectrum MultiMedia & IT creëren ruimte voor gemotiveerde mensen die een zakelijk steuntje in de rug nodig hebben. Samen gaan zij de uitdaging aan om websites te maken waar iedereen trots op is. Maak hier kennis met RB-Media en Spectrum MultiMedia & IT.

Links: Bart Kamp, verbonden aan Spectrum MultiMedia & IT en rechts: Jean-Paul Kuijpers, directeur RB-Media Links: Bart Kamp, verbonden aan Spectrum MultiMedia & IT en rechts: Jean-Paul Kuijpers, directeur RB-Media

RB-Media

Internetbureau RB-Media is opgericht in 2005. Het team bestaat uit 30 professionals op het gebied van strategie, design, development en online marketing. Onder klanten van RB-Media vallen zowel MKB-bedrijven als multinationals en topsporters zoals Tom Dumoulin, Marianne Vos en Steven Kruijswijk. Als mede-founding partner levert RB-Media de beproefde technologie en kennis waarmee Betacompany hoogwaardige kwaliteit en service kan bieden.

Spectrum Multimedia & IT

Sociale onderneming Spectrum Multimedia & IT verhoogt de kwaliteit van leven en werken voor mensen met autisme en een hogere intelligentie. Dat het team hierin succesvol is, wordt bevestigd door de waarde van € 870.000 op de MAEX-index en de hoogst haalbare trede op TNO’s Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Als mede-founding partner begeleidt Spectrum Multimedia & IT het Betacompany-team om hun competenties en talenten zo optimaal mogelijk in te zetten.

test

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen