Betacompany

Een samenwerking om trots op te zijn

LEES HIERONDER VERDER

over ons

Eigenzinnig, onconventioneel, creatief, analytisch sterk, professioneel met aandacht voor kwaliteit. Wij houden van structuur en duidelijkheid. Raken de kern. Wij bundelen onze krachten met een goede mix van plezier en zakelijkheid. Op deze pagina stellen wij (Ans, Christoffel, Michiel en Rowena) ons graag aan jou voor!

 

Wij zijn team Betacompany

Ons team bestaat uit eigenzinnige en onconventionele persoonlijkheden, elk met hun eigen kwaliteiten en interesses. Samen komen wij tot bijzondere resultaten. Wij houden een vooruitstrevende blik door elkaar scherp te houden, relevante kennis te delen en kritisch te blijven. Wij bundelen onze krachten met een goede mix van plezier en zakelijkheid. 

Talent telt

Het Bredase Betacompany kijkt naar de synergie van talenten en niet naar beperkingen van mensen. De initiatiefnemers, Jean-Paul Kuijpers van internetbureau RB-Media (rechts op de foto) en Bart Kamp van sociale onderneming Spectrum Multimedia & IT creëren ruimte voor mensen die een zakelijk steuntje in de rug nodig hebben. Samen met team Betacompany gaan zij de uitdaging aan om websites te maken waar iedereen trots op is.

Vooruitstrevend

De teamleden van Betacompany houden een vooruitstrevende blik door elkaar scherp te houden, relevante kennis te delen en kritisch naar elkaar én zichzelf te blijven. De klant heeft hier baat bij.

Even voorstellen

Ans van der Linden - Developer

Ans straalt een en al rust uit. Een betrouwbare observant met een scherpe blik. Is in haar element als zij anderen kan helpen, het liefst met systeem- en netwerkbeheer. Heeft de track Software Engineering van Capgemini met succes doorlopen, waarbij ze hotelsoftware heeft gebouwd op basis van JavaScript en PHP/Laravel. Ans is heel loyaal en strict. Je zult haar nooit kunnen betrappen op te laat komen. Diep de code induiken is niet het enige wat Ans bekoort: zij speelt graag akoestische gitaar en zij heeft inmiddels al een aardige verzameling speelkaarten. Maar de grootste grijns krijgt Ans wanneer zij haar tegenstander(s) afslacht met tafelvoetbal!

Christoffel Colombijn - Designer/Developer

Christoffel is een kritische en gedreven front-end developer. Heeft altijd al ‘iets’ met websites gehad. Heeft de Software Engineering track van Capgemini met succes afgerond. Christoffel heeft applicaties in Node.js en PHP/Laravel ontwikkeld, zoals een leerdoelenmonitor en een digitale eventplanner. Zijn werkplek met vele tekeningen verraadt zijn creatieve achtergrond: de opleiding Multimedia Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Met modelbouw en een akoestische gitaar kun je Christoffel nóg positiever stemmen!

Michiel van Ginhoven - Developer

Als je aan Michiel denkt, dan denk je aan perfectie. Zo netjes en gestructureerd is zijn werk. Kijkt altijd eerst de kat uit de boom, maar als het eenmaal goed is, dan laat Michiel zich van zijn gezelligste kant zien. Maar vraag hem nóóit, maar dan ook nóóit om te stoppen met roken! Michiel heeft de Software Engineering-track van Capgemini cum laude afgerond. Niet verwonderlijk, want hij heeft een solide ICT- achtergrond en kan nieuwe materie snel eigen maken. Wordt graag continu uitgedaagd, want anders moet het team zijn buldergelach aanhoren als hij uit pure verveling naar kattenmemes zit te kijken. Beleeft veel plezier aan werken achter een computerscherm (gaming geen bezwaar!), maar ook zeker van trombone spelen in dweilband Ut Zooyque.

Rowena de Jonge - Scrum Master/Communicatie

Haar meisjesnaam is Vrolijk, wat beter bij haar past, want zóó jong is zij ook niet meer...Rowena werd vroeger door vriendinnen een ‘Vreemde Eend in de Byte’ genoemd, want zij was altijd bezig met haar Commodore 64. Beetje klooien met BASIC en Pascal, maar later toch Internationale Communicatie gestudeerd. Met afstudeerrichting Technologie & Wetenschap, dat dan weer wel. Wordt vanwege haar veelzijdigheid getypeerd als ‘Zwitsers Zakmes’. Heeft de track Software Engineering van Capgemini afgerond en aanvullend haar Scrum-certificaat PSM-1 gehaald. Zwaait graag met zware kettlebells, houdt van dansen, tai chi, gamen, tekenen, muziek luisteren/piano spelen en natuurwandelingen. Krijgt een brede grijns op haar gezicht als zij een stressbal vol op het geconcentreerde hoofd van Ans weet te mikken en dan vervolgens moet rennen voor haar leven!

Over de kleuren van ons logo

Wij hebben grondig nagedacht over de kleurkeuze in de huisstijl; wat past bij ons? Geïnspireerd door de concepttheorie van De Bono, kwamen wij tot de volgende kleuren:

Wit

Staat voor feiten, cijfers en informatie. Wij houden van exacte vakken, van programmeren én van informeren.

Geel

Staat voor kansen, mogelijkheden en positiviteit. Wij houden van uitdagingen en benaderen deze altijd met een positieve grondhouding.

Groen

Staat voor creativiteit, lateraal denken, verandering en dynamiek. Omdat wij allemaal onze eigen specialiteiten hebben, versterken wij elkaar, leren wij van elkaar en houden wij elkaar in beweging.

Blauw

Nieuwe invalshoeken en interessante perspectieven. Wij zijn stuk voor stuk anders, waardoor wij licht schijnen op elkaars blinde vlekken. Zo komen wij vaak tot verrassende oplossingen!

Interesse? Wij staan voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact opnemen