Betacompany

Een samenwerking om trots op te zijn

Wij maken je graag nóg trotser dan een pauw op je website! 

over ons

Stichting De Betacompany is opgericht in 2021. Uit een samenwerking tussen RB-Media en Spectrum MultiMedia & ITWe leveren kwalitatief hoogwaardige websites, met als doel onze medewerkers vooruit te helpen en perspectief te bieden. Wij geven talent met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Nee, we zijn geen sociale werkplaats. Ja, bij ons wordt je website wél gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vaak met autisme en een hoger intelligentieniveau. En ja, met veel trots én kwaliteit. 

Even voorstellen

Op dit moment bestaat ons team uit getalenteerde designers en developers allemaal met autisme. Dat klopt dat is een stempel, maar dat hoeft geen beperking te zijn. Wij kijken niet naar beperkingen van mensen maar naar hun talenten.

Onze medewerkers hebben
een ding gemeen: ze willen vooruit en zich verder ontwikkelen. Dat is waar Betacompany ze bij helpt. En dat combineren met een mooie professionele website voor jou!

Wat doen wij

Wij maken websites waar we trots op zijn en waar we  jou trots mee maken. Onze medewerkers krijgen de kans om zich, in een periode van twee jaar, te ontwikkelen op arbeidsvaardigheden, technische vaardigheden en sociale vaardigheden.  Wij ondersteunen ze hierbij.  Het is oké als je even bent vastgelopen, maar het is eeuwig zonde als je je kwaliteiten niet kunt inzetten. Bij Betacompany geven we elkaar de ruimte en helpen we je vooruit.

Betacompany is een fijne werkplek met perspectief waarin onze teamleden de ruimte krijgen hun kwaliteiten tot het maximale te benutten en verder kunnen groeien. En met als doel om na deze periode zelfstandig door te stromen op de arbeidsmarkt. Onze samenwerking met RB-Media en Spectrum Multimedia & IT  vormt zo de springplak in de carrière van onze teamleden. De essentiële tussenstap benodigd om zelfstandig én zelfverzekerd de arbeidsmarkt te kunnen betreden. 

Ons team

Wil je meer weten over onze teamleden en hoe zij het werken bij Betacompany ervaren? Lees hieronder meer. 

Ans

Developer

Ik heb een achtergrond in systeembeheer, en is ben heel goed met PHP. Het leukste aan het werk bij Betacompany? Een fijne werkplek, waarin ik alle ruimte krijg om op mijn eigen tempo aan een project mee te werken. Door de begeleiding vanuit RB-Media word ik steeds beter in mijn werk.

Christoffel

Designer

Ik heb een grafische achtergrond Het leukste aan het werk bij Betacompany? Er heerst een hele fijne sfeer, ik voel me hier gewaardeerd en enorm op mijn gemak. Samen met het team een mooi project opleveren dat is waar ik energie van krijg.

Mees

Developer

Ik heb applicatie-en mediaontwikkelaar gestudeerd aan Curio. Ik leer elke dag steeds meer over HTML en CSS, dat is wat ik het leukste vind.

Dennis

Designer

Ik heb Gamedesign & Productie gestudeerd op BUas. Design ervaring die ik heel goed kan toepassen hier bij Betacompany. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, en zit hier helemaal op mijn plek.

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen