Sander Gerritsen

De trajecten die we aangaan, zijn zó waardevol.

Sander Gerritsen, DGA Peoples Republic

“Met Peoples Republic hebben we een mooi bedrijf gebouwd dat ICT’ers detacheert. Dat heeft me veel voldoening gegeven én de behoefte om ook iets anders te bouwen, iets met maatschappelijke impact. Daarom ben ik heel blij dat Betacompany op mijn pad kwam.

Veel mensen met autisme hebben potentie, maar geen perspectief. Dat is schrijnend. Met wat meer inclusiviteit en een open mind kunnen zij prima functioneren in bedrijven. En bij Peoples Republic weten wij als geen ander hoe kansrijk dat is in het ICT-domein. Dat werk leent zich bij uitstek voor hen.

Je moet je voorstellen hoe anders hun leven eruitziet als zij die kans kunnen pakken, terwijl ze nu bijvoorbeeld in de groenvoorziening werken. Als dat lukt, krijgen we allemaal een grote glimlach! En vanuit Betacompany houden we ons aan onze zorgplicht, ook als een vaste baan toch geen succes blijkt te zijn. De trajecten die we aangaan, zijn zó waardevol. Dat geeft enorm veel energie.”

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00