Peter van der Aa

Het succes van Betacompany zijn onze mensen!

Peter van der Aa, Operationeel coördinator Betacompany

“Mensen vooruit helpen, dat geeft mij de meeste voldoening. Goed doen, voelt goed. Dus toen ik via-via werd gewezen op een functie bij Betacompany was ik meteen enthousiast. Met autisme had ik geen enkele ervaring, maar dat geeft niets. Het gaat erom dat zij leren zich aan te passen aan ons, aan de arbeidsmarkt.

Meteen heb ik ons doel omarmd om die zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’ te overbruggen. Wij redeneren puur vanuit het ICT-talent om te programmeren. In mijn operationele rol heb ik veel klantcontact, ik doe de planning en voer gesprekken met onze medewerkers. Niet als autismecoach, dat doet Bart, maar een soort coach on the job. Ik signaleer of alles goed gaat.

Bijzonder betrokken, is onze slogan. Dat is iedereen enorm en het geldt ook voor het werk dat wij opleveren: altijd een 10. Want de een is nog meer perfectionistisch dan de ander. Zij kunnen nauwelijks trots zijn op hun bijzondere prestaties, dus ben ik het dubbel.”

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

profielfotopeter.jpeg

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00