Catharina Hoevenaars

Ik wil Betacompany het podium te geven dat het verdient.

Catharina Hoevenaars, economisch verbinder gemeente Etten-Leur

“Als je iets echt wil, kán je het. Die ondernemersgeest heb ik van huis uit meegekregen.

Ik heb het corporate bedrijfsleven meegemaakt en vooral sales-functies bekleed binnen de uitzendbranche en ben “per ongeluk” bij de gemeente Etten-Leur beland. De overheid was een black box voor me en ik werd enorm verrast door de bevlogen mensen en de belangrijke maatschappelijke thema’s. Er ging een wereld voor me open, die ik graag wat meer SMART wil maken.

Als economisch verbinder knoop ik het bedrijfsleven aan maatschappelijke thema’s om zo samen sterker te worden. Ondernemers vervullen een heel belangrijke rol in onze maatschappij en daar mag best wat meer aandacht voor komen. De wil is er absoluut, bijvoorbeeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, maar ondernemers schrikken terug van het ambtelijke oerwoud.

Betacompany overbrugt die afstand door mensen met autisme heel gericht voor te bereiden op een nieuwe passende én betaalde baan. Ik probeer dat woud aan regels en subsidies te kappen en Betacompany het podium te geven dat het verdient.” 

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00