Bart Kamp

Meedoen met de maatschappij is heel belangrijk.

Bart Kamp, oprichter en adviseur Betacompany

“Tien jaar geleden heb ik Spectrummultimedia & It opgericht. Dat zou je achteraf de “Alphacompany” kunnen noemen, want de mensen die daar uitstromen, proberen we te plaatsen bij Betacompany. We hadden behoefte aan een organisatie met specifieke IT-kennis, die mensen kan opleiden en begeleiden naar een betaalde baan. Beide stichtingen werken vanuit een levensbrede visie omtrent zorg én participatie.

Ik heb ervaring met autisme in mijn persoonlijke leven en weet daardoor heel goed dat mensen baat hebben bij zelfvertrouwen en betekenis: méédoen met de maatschappij. Als dat lukt -en dat zien we gelukkig voortdurend- heb je de beste werknemers die je je kunt wensen.

Ik hoop dat Betacompany zich als een olievlek zal verspreiden over het land, zodat we zoveel mogelijk mensen aan een vaste baan helpen. Een voorbeeld ook voor de overheid, dat we de schotten tussen zorg en participatie moeten wegnemen.” 

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

inge.png

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00