Missie geslaagd: Christoffel en Ans stromen door

20 juli 2022

Het belangrijkste doel dat Betacompany zichzelf stelt is het doorstromen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een nieuwe passende baan. Trots kunnen we jullie melden: missie geslaagd! Ans en Christoffel, medewerkers van het eerste uur, gaan per 1 januari aan de slag voor een nieuwe werkgever!

Het belangrijkste doel dat Betacompany zichzelf stelt is het laten doorstromen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een nieuwe passende baan. Trots kunnen we jullie melden: missie geslaagd! Ans en Christoffel, medewerkers van het eerste uur, gaan per 1 januari aan de slag voor een nieuwe werkgever!

Christoffel kijkt terug op een hele leerzame periode. Voordat hij anderhalf jaar geleden bij Betacompany begon zag zijn leven er heel anders uit. “Ik heb verschillende baantjes gehad. Met dat werk was ik absoluut niet bezig met datgene waar ik goed in ben.” Uiteindelijk is Christoffel bij Spectrum MultiMedia & It terecht gekomen. Christoffel en Ans hebben bij Spectrum Multimedia & IT vaardigheden geleerd die nodig zijn om duurzaam aan werk te komen. Samen met Ans heeft hij onder begeleiding van Spectrum multimedia & It de Capgemini Track Junior Software developer afgerond. Hierna zijn ze samen aan de slag gegaan bij Betacompany en hebben ze met ondersteuning van de specialisten van RB-Media zich onder andere verder kunnen bekwamen op het gebied van webdesign.

Zonder Betacompany was deze stap niet mogelijk geweest

Zowel Christoffel als Ans hebben enorme stappen gemaakt en vooruitgang geboekt. Uiteindelijk zitten ze beiden veel beter op hun plek en lekkerder in hun vel. Ans: “Ik ga echt elke dag met plezier naar mijn werk en kijk terug op een hele leerzame periode bij Betacompany. Zonder de werkervaring die ik bij Betacompany heb opgedaan was deze stap voor mij niet mogelijk geweest!” Ans gaat niet alleen de collega’s missen, maar ook het tafelvoetballen in de pauzes. Helaas moesten we de door haar opgezette tafelvoetbalcompetitie stilleggen vanwege het Coronavirus.

Christoffel: “Samenwerken aan een gezamenlijk mooi project is wat ik het liefste doe. Ik ga mijn collega’s missen, maar ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Dat is een ding wat zeker is.”

Ans en Christoffel, wij zijn ontzettend trots op jullie! De vooruitgang die jullie geboekt hebben én op onze bijzondere samenwerking. 

Ook bijzonder betrokken raken?

Betacompany staat voor je klaar! Voor vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met ons op!

profielfotopeter.jpeg

We horen graag van je!

Maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00