Betacompany

Missie geslaagd: Christoffel en Ans stromen door

Het belangrijkste doel dat Betacompany zichzelf stelt is het doorstromen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een nieuwe passende baan. Trots kunnen we jullie melden: missie geslaagd! Ans en Christoffel, medewerkers van het eerste uur, gaan per 1 januari aan de slag voor een nieuwe werkgever!

 


Het belangrijkste doel dat Betacompany zichzelf stelt is het laten doorstromen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een nieuwe passende baan. Trots kunnen we jullie melden: missie geslaagd! Ans en Christoffel, medewerkers van het eerste uur, gaan per 1 januari aan de slag voor een nieuwe werkgever!

Christoffel kijkt terug op een hele leerzame periode. Voordat hij anderhalf jaar geleden bij Betacompany begon zag zijn leven er heel anders uit. “Ik heb verschillende uitzendbaantjes gehad, was orderverzamelaar bij een groot kledingconcern. Dat was heel massaal werk en ik was absoluut niet bezig met datgene waar ik goed in ben.” Uiteindelijk is Christoffel bij Spectrum MultiMedia & It terecht gekomen. Christoffel en Ans hebben bij Sectrum Multimedia & IT vaardigheden geleerd die nodig zijn om duurzaam aan werk te komen. Samen met Ans heeft hij onder begeleiding van Spectrum multimedia & It de Capgemini Track Junior Software developer afgerond. Hierna zijn ze samen aan de slag gegaan bij Betacompany en hebben ze met ondersteuning van de specialisten van RB-media zich o.a. verder kunnen bekwamen op het gebied van webdesign .

Zonder Betacompany was deze stap niet mogelijk geweest

Zowel Christoffel als Ans hebben enorme stappen gemaakt en vooruitgang geboekt. Uiteindelijk zitten ze beiden veel beter op hun plek en lekkerder in hun vel. Ans: “Ik ga echt elke dag met plezier naar mijn werk en kijk terug op een hele leerzame periode bij Betacompany. Zonder de werkervaring die ik bij Betacompany heb opgedaan was deze stap voor mij niet mogelijk geweest!” Ans gaat niet alleen de collega’s missen maar ook het tafelvoetballen in de pauzes. Helaas moesten we de door haar opgezette tafelvoetbalcompetitie stilleggen vanwege het Coronavirus.

Christoffel: “Samenwerken aan een gezamenlijk mooi project is wat ik het liefste doe. Ik ga mijn collega’s missen, maar ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Dat is een ding wat zeker is.”

Ans en Christoffel, wij zijn ontzettend trots op jullie! De vooruitgang die jullie geboekt hebben én op onze bijzondere samenwerking. Heel veel succes bij jullie nieuwe werkegever: Rysk- IT!

Ken jij een talent?

Met de uitstroom van Ans en Christoffel is er weer plaats voor nieuw talent. Ken jij of ben jij iemand die ook vooruit wil met behulp van Betacompany? Bekijk dan onze vacature voor front-end developer via onderstaande link.

Bekijk de vacature hier
Meer nieuwsberichten

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen