Betacompany

Mees en Dennis tekenen hun contract!

Er komen steeds meer opdrachten binnen bij Betacompany. Reden genoeg om op zoek te gaan naar uitbreding van ons design en development team! Na een proefperiode tekenen vandaag dan eindelijk onze twee nieuwe teamleden hun contract! 

Zijn eerste contract ooit

Mees is afgestudeerd als applicatie- en mediaontwikkelaar aan het Curio in Breda.  Voor hem was het lastig een passende baan te vinden. "Ik had het idee dat bedrijven het spannend vinden om iemand met autisme in dienst te nemen"aldus Mees.  "Ik heb best een tijdje thuis gezeten voordat ik terrecht kwam bij Betacompany. Ik kijk er enorm naar uit om aan het werk te gaan, en mijn technische vaardigheden te verbeteren." Voor Mees was dit een extra bijzonder moment want dit is zijn eerste contract dat hij ondertekent! Welkom bij Betacompany Mees, we gaan je vooruit helpen. 


Betacompany is een game-changer

Dennis heeft Gamedesign en produceren gestudeerd aan de BUas in Breda. "Ik ben gek op alles met met gamen te maken heeft" zegt hij. "Designen is wat ik het liefste doe, ofdat nu voor een website is of voor een game". Tijdens en na mijn afstuderen heb ik het best even moeilijk gehad. Het lukte me niet om een baan te vinden, en ik zat veel thuis. Via Spectrum Multimedia ben ik bij Betacompany terrecht gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ervaring opgedaan tijdens mijn studie hier goed kan gebruiken. Ik hoop tijdens mijn tijd hier ook te kunnen werken aan mijn front-end skills. Maar met de begeleiding van RB-Media zal dat vast goedkomen. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om samen met het team mooie projecten op te leveren! "

Meer nieuwsberichten

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen