Betacompany

Een indrukwekkend resultaat

Wij ontwikkelen voor jou een succesvolle website om trots op te zijn. 

diensten

Wij maken websites waar we trots op zijn en jou trots mee maken. Kijk hier maar eens. We hebben niet alleen de juiste skills in huis. Wij hebben ook de juiste tools; we maken namelijk gebruik van het succesvolle Rborne concept van onze partner RB-media.  Wij helpen je een keuze maken voor een passend design voor jouw website. Een design dat de uitstraling en functionaliteiten krijgt waarmee jij jouw zakelijke doelen kunt bereiken. We maken het niet te ingewikkeld. Je kiest uit een aantal bewezen succesvolle componenten.

Onze experts in design en development zorgen niet alleen voor een mooi design en een responsive website, maar ons eigen CMS systeem zorgt er ook nog eens voor dat je heel gemakkelijk en snel zelf je website kunt beheren.

 

ons aanbod

Groen basis website

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle website. Nu tijdelijk vanaf €1750,-

Blauw website plus

Basis met extra functionele uitbreidingen voor jouw website

Geel maatwerk diensten

Speciaal ontwikkelde functionaliteiten en toepassingen

hoge kwaliteit & snelheid

Wij hebben de capaciteit én de middelen om websites van hoge kwaliteit op te leveren. Ook nog eens supersnel: we garanderen een Google page speed van 90/100. Zo kunnen bezoekers van jouw website zo snel mogelijk je content bekijken.

maatschappelijk verantwoord

Met jouw professionele website draag je bij aan het verhogen van de arbeidsparticipatie van onze doelgroep. Betacompany geeft kansen aan talent met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een website met een maatschappelijk karakter dus.

goed vindbaar

Onze websites zijn zo ingericht dat  Google voor zorgt dat je goed gevonden gaat worden.

Gebruiksvriendelijk en functioneel

We creëren een zo goed mogelijke en fijne ervaring van de bezoekers op jouw website. Het moet direct duidelijk zijn wat er te vinden is op jouw website en waar. Een goede navigatie en natuurlijk een responsive design, die zowel op desktop, smartphone of je tablet goed weergegeven wordt. En voor jou eenvoudig te beheren in ons eigen CMS systeem!

wat zeggen onze klanten?

"Een aanrader!"

Ik ben supergoed geholpen door de Betacompany met het refreshen van mijn website. Zij begrepen mijn briefing direct en wij hadden tijdens maken van de website steeds goed contact. Hiernaast vind ik Betacompany flexibel en meedenkend. Een aanrader.
Richard Oomens Oomens Result
Bekijk deze referentie

"Dit team levert kwaliteit."

Toen wij de samenwerking met de Betacompany aangingen was één ding al snel duidelijk: dit team levert kwaliteit. De kern en missie van onze stichting zijn steengoed omgezet in een frisse en mooie website waar elke bezoeker gemakkelijk zijn weg kan vinden. Het team reageert snel en adviseert waar nodig om nog meer uit de website te halen. Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking en ben trots op de nieuwe DoesSouf site!
Marèse Stichting DoesSouf
Bekijk deze referentie

Betacompany staat voor je klaar!

Betacompany levert niet alleen hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites, maar valt ook onder de noemer ‘Social Return On Investment’ (SROI); het bedrijf laat getalenteerde mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hoog niveau meedraaien.

Ben je een bewuste ondernemer en wil je het verschil maken in het leven van onze veelzijdige teamleden door een website met een maatschappelijk karakter? Twijfel niet langer en maak kennis met Betacompany!

Contact Opnemen